Najljepše pjesme za Prvi ples

Najljepše pjesme za Prvi ples

Pripremajući se za vjenčanje razmišljat ćete i o glazbenom ugođaju kojim ćete upotpuniti vašu svečanost. Idealno je, ali i uobičajeno, da to napravite u dogovoru sa svojim partnerom kako biste zadovoljiti svoj i njegov ukus.

Autor: Renata Cisar

Možda je najbolje krenuti od pjesme koju ćete odabrati za prvi bračni ples na vašoj svadbenoj svečanosti. Mnogi parovi imaju tzv. “svoju” pjesmu koja je zasvirala u trenutku kada su se upoznali tako da je i to jedna od stvari po kojoj će pamtiti taj dan. Mnogi od njih odlučuju se upravo za istu pjesmu uz koju je i započela njihova veza.

Ukoliko niste među onima koji su ljubav svog života upoznali uz ljubavne stihove i melodičan ritam, donosimo vam nekoliko prijedloga romantičnih pjesama uz koje su započele mnogobrojne ljubavne veze.

Donosimo vam nekoliko prijedloga za ljubavne pjesme kojima možete uljepšati vaše vjenčanje, a s jednom od njih i zaplesati vaš prvi bračni ples.

Top dvadeset klasičnih ljubavnih pjesama uključuju, između ostalih, i “The Power of Love” (Celine Dion), “You Are So Beautiful” (Joe Cocker), “When a Man Loves a Woman” (Percy Sledge), “Can You Feel the Love Tonight” (Elton John), “More Than Words” (Extreme), “The Way You Look Tonight” (Tony Bennett), “I Can’t Help Falling In Love With You” (Elvis Presley), “When I Fall in Love” (Nat King Cole), “I Do” (Westlife) te “Kiss From a Rose” (Seal).

A možda će vas zanimati i top deset najvećih “srceparajućih” pjesama ikad snimljenih, koje vrlo često čujemo na vjenčanjima kod nas i u inozemstvu: “Everything I do” (I Do It For You) (Brian Adams), “Tonight I Celebrate My Love” (Peabo Bryson & Roberta Flach), “My Heart Will Go On” (Celine Dion), “Light Up My Life” (Debby Boone), “I Will Always Love You” (Whitney Houston), “Hoplessly Devoted To You” (Olivia Newton John), “The Wind Beneath My Wings” (Bette Midler), “Can’t Smile Without You” (Barry Manilow), “I Just Called To Say I Love You” (Stevie Wonder) i “I Got You Babe” (Sonny & Cher).

U svakom slučaju, koju god od ovih romantičnih pjesama odaberete za svoju vjenčanu svečanost i prvi bračni ples – sigurno nećete pogriješiti!

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook