Sara Brkić postala je Zaštitno lice Dana vjenčanja 2011.

Sara Brkić postala je Zaštitno lice Dana vjenčanja 2011.

Pobjednica castinga za Zaštitno lice Dana vjenčanja 2011. je atraktivna tamnokosa djevojka Sara Brkić.

Autor: Renata Cisar

Casting je održan u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu, a ukupno se prijavilo 88 djevojaka. Stručni žiri u kojem su bili Anica Kovač, nekadašnja Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta, dr. Zoran Veir, estetski kirurg, Belizar Valić, modni fotograf, Neven Ciganović, modni stilist, Davorka Čičak, direktorica marketinga u Electroluxu, Ivana Čilaš, direktorica sajma “Dani vjenčanja”, Dijana Pavković, vlasnica licence Dana vjenčanja te Diana Mikloš, glavna urednica izdanja Dani vjenčanja.

Poseban gost na castingu bio je Vanja Grgec, Mister Hrvatske za 2011. godinu i stručni suradnik na portalu Dani vjenčanja.

Prije samog početka castinga u Gastro Globusu djevojke su bilo vidno uzbuđene i s nestrpljenjem su čekale da prošeću crvenim tepihom ispred članova žirija. S obzirom na veliki odaziv djevojaka, stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak. Nakon što su djevojke jedna po jedna pozirale i predstavile se, uslijedila je stanka prije proglašenja pet finalistica castinga za Zaštitno lice Dana vjenčanja. Prednost od pet bodova ispred ostalih djevojaka imala je Ivana Gugić koja je na Facebooku sakupila najveći broj “lajkova”.

Tijekom stanke, porazgovarali smo s nekolicinom djevojaka i doznali što one očekuju od ovog castinga i kako su ga doživjele.

Josipa Bračanov Jo, 21- godišnja studentica ekonomije, već neko vrijeme se bavi manekenstvom i članica je zagrebačke modne agencije “Sandra”. Josipa nam je u šali kazala kako se prijavila na casting jer je to “prvi i zadnji put da će nositi vjenčanicu” te je željela vidjeti kakav je to osjećaj.

Tamara Adamić, 22-godišnja studentica studija za predškolski odgoj, priznala je da se na casting prijavila iz znatiželje. No dodala je i kako je ovaj casting shvatila kao generalnu probu za svoje vjenčanje za koje se nada da će se dogoditi u iduće dvije godine.

Anamarija Striščak trenutačno čeka rezultate mature, a velika joj je želja upisati se na studij arheologije. Iako već ima iskustva u manekenskim vodama, Anamarija je priznala da ima malu tremu uoči izbora prvih pet finalistica.

Maturantica zagrebačke privatne gimnazije, Ela Roso, također već ima iskustva u svijetu mode. Manekenstvo joj je najdraži hobi, a želja joj je upisati se na studij prava. Ela nam je povjerila kako želi nositi revije na Danima vjenčanja, koje će se održati između 30. rujna i 2. listopada 2011., čemu se nadaju i ostale djevojke koje su se prijavile na casting.

Nakon ugodnog razgovora sa simpatičnim curama, došlo je i vrijeme za odabir prvih pet finalistica, a odabrane su: Ana Godinić, Anamarija Striščak, Maja Marinić, Sara Brkić i Sara Vulinović.

Nakon prolaska u finale, ovih pet djevojaka dobilo je zadatak da još jednom prošeću crvenim tepihom ispred žirija, i to u vjenčanicama i pod ruku s misterom Vanjom Grgecom. Lijepe manekenke zasjale su u dugim glamuroznim vjenčanim haljinama modnih kuća “Penelope vjenčanice” i “Sherri Hill te su pozirale modnom fotografu Belizaru Valiću.

Vrhunac castinga u Gastro Globusu bilo je proglašenje pobjednice, a Zaštitno lice Dana vjenčanja 2011. postala je Sara Brkić. Sve finalistice dočekale su i posebno iznenađenje, a to je poziv da nose svih sedam modnih revija na predstojećem jesenskom sajmu “Dani vjenčanja”. Pobjednica Sara Brkić dodatno će nositi kolekcije i na humanitarnoj reviji u sklopu sajma, čiji se prihod planira donirati za bolnicu Rebro.

Pobjednica castinga osvojila je i raskošne poklon pakete preparativne i dekorativne kozmetike Juvena, Colistar, Avon, cvijetni buket orhideje u školjci, djelo gđe. Radmile Hrdelje, usisivač iz Electroluxa Ergorapido 2u1. te poklon paket iz Schwarzkopf Professionala. Lice Sare Brkić krasit će i naslovnicu časopisa “Dani vjenčanja”, čiji se izlazak priprema za 15. rujna.

Vidno uzbuđena, Sara je priznala kako uopće nije očekivala pobjedu s obzirom da je konkurencija bila izuzetno jaka. Kazala je i kako je tim više lijep osjećaj pobijediti na ovakvom natjecanju. Sara nema puno iskustva u manekenstvu, ali do sada je snimila nekoliko televizijskih reklama. Nakon ove pobjede, kojom je stekla i dodatno samopouzdanje, vjerujemo da je pred Sarom Brkić još puno godina revija i snimanja u glamuroznom svijetu mode i ljepote, a započeti će ih kampanjom za Dane vjenčanja.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook