Recite DA, vjenčanicama u bojama

Recite DA, vjenčanicama u bojama

Dosta vam je klasike, tradicionalnosti i monotonih bijelih vjenčanica? Umjesto klasične bijele vjenčanice mi vam preporučamo haljine u bojama. Odlučite se za pastelne, metalik boje ili ukoliko  volite tople boje, neka to bude nešto poput tirkizne, crvene ili zelene.

Autor: Marina Jakšić

Za one ekstravagantne i sklone eksperimentiranju, savjetujemo da iskušaju čaroliju crne boje. Poznata je ona stara poslovica da svaka moderna žena u svom ormaru mora imati klasičnu, crnu haljinicu. Za one koji vole crnu boju i osjećaju se u njoj najugodnije, neka se me ustručavaju probati vjenčanicu crne boje. Bitno je kako se vi osjećate, a ne kakva pravila nalaže tradicija.

Crna boja još uvijek zauzima visoko mjesto na ljestvici za moderno osviještene mladenke. Jedna od najboljih i najatraktivnijih kombinacija je crna, uska haljina od čipke ukrašena s raznovrsnim  detaljima. Ukoliko želite imati samo detalje crnoga, savjetujemo da na bijelu boju vjenčanice stavite crni detalj poput vezice ili mašne koja će zasigurno nekada jednostavnu vjenčanicu, jednim malenim detaljem oplemeniti.

Kako smo u sezoni ljeta i toplog vremena, ovo je idealna prilika da se pokažete u vjenčanicama svijetlih boja poput crvene, tirkizne ili zelene. Popularne boje vjenčanica za ljeto su također  žuta boja te boja marelica. Idealan način da odaberete haljinu koju ćete i nakon svog vjenčanja moći nositi je upravo odabir ovakvih boja.

Dočekajte vaše vjenčanje na egzotičnim plažama uz divne boje ljeta. Nemojte se bojati eksperimentirati jer kako se kaže: „ Ljudi nose odjeću u bojama, kako se zapravo trenutno osjećaju“. Slušajte svoje osjećaje i odaberite ono što smatrate da najbolje prikazuje vašu osobnost za vaš idealan dan jer ipak je  najvažnije u čemu ćete se osjećati ugodno.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook