Odijelo po mjeri za mladoženju u trendu

Odijelo po mjeri za mladoženju u trendu

Za svaku buduću mladenku iznimno je važno kakvu će vjenčanicu odjenuti, a na mladoženji je da odabere odijelo u kojem će također zablistati na dan svog vjenčanja.

Autor: Renata Cisar, Photo: Moda Markulin

Kako bi bili sigurni da će im odijelo stajati kao saliveno mnogi muškarci daju ga u ruke krojačima koji ih izrađuju po mjeri. Birajući vrstu, boju i uzorak tkanine te model koji mu najbolje pristaje, mladoženja će imati odijelo u skladu s njegovom osobnošću, a koje će pratiti liniju njegova tijela. Pritom se s krojačem može dogovoriti da sako bude izrađen od iste tkanine kao i hlače, a za one otkačenije tkanina može biti i drugačija. Mladoženja može uskladiti boju svog odijela s mladenkinom vjenčanicom, a postoji cijeli niz zanimljivih kombinacija koje se unaprijed mogu dogovoriti s krojačem.

Ukoliko šivanje odijela prepustite iskusnom krojaču on će vam, tijekom izrade, pomoći i brojnim savjetima i sugestijama. Osim toga, uvijek možete isprobati na licu mjesta odgovara li vam nešto ili ne. Možda će se nekome činiti komplicirano nekoliko puta odlaziti na probe istog odijela, no to će vam na kraju ipak uštedjeti mnogo vremena i truda koji bi vam inače trebali za obilazak trgovina.

Svečano odijelo za mladoženju zahtijeva i elegantnu košulju kako bi se sve uklopilo u jednu savršenu cjelinu. Uz neograničeni broj različitih boja i uzoraka, koje možete odabrati prema osobnom ukusu, košulja može biti klasična s dugim ili pak ležernija s kratkim rukavima, s jednorednim ili dvostrukim kopčanjem, ovisno o stilu koji više volite i u kojem se najbolje osjećate.

Pri odabiru košulje birajte najfiniju tkaninu, primjerice čisti pamuk ili svilu. Najvažnije je da košulja bude u skladu s odijelom i da se u njoj ugodno osjećate. Boju košulje nastojte uskladiti s cjelokupnom temom i stilom vašeg vjenčanja, a najvažnije od svega, i s mladenkinom haljinom.

Što se tiče kravate ili leptir mašne, najvažnije je da bude u skladu s košuljom i odijelom za koje ste se već ranije odlučili. Tu također možete birati između najrazličitijih boja i uzoraka tkanine koja može biti jednaka, ali i u kontrastu s već odabranim stylingom. Savjet stilista ili stručne osobe u trgovini pomoći će vam pri odabiru prave kombinacije odijela, košulje i modnih detalja.

Prema tradiciji, mladoženja odijeva elegantno odijelo uz koje kombinira odgovarajuću košulju, kravatu ili leptir mašnu. Pritom treba voditi računa o tome da sve što mladoženja odjene bude u skladu s glamuroznom mladenkinom vjenčanicom, kao i temom vjenčanja.

MODA MARKULIN

Tvrtka Markulin registrirana je 1988. godine i egzistira sve do danas. Bazira se isključivo na vlastitoj proizvodnji muške i ženske svečane odjeće s visokim kriterijem izrade i daje naglasak odijelima za mladoženje.

Kolekcija muških odijela za mladoženju su izrađene od tkanine s malo sjaja ili s visokim sjajem pojedinih detalja tako da prate trend mode i pri tome daju visoku eleganciju modela MODE MARKULIN koje treba biti posebno i istaknuto.

Posebnu pažnju posvećuju decentinim detaljima koji upotpunjuju modnu liniju odijela za mladoženje. U svojem programu nude poslovna odijela i šivanje po mjeri pri čemu garantiraju vrhunsku kvalitetu tkanine i izradu odijela po želji klijenta.

Kolekcija MODE MARKULIN je spoj tradicije i vrhunske mode, jedinstvene i prepoznatljive. Kombiniranjem sa stilom, luksuzom i elegancijom, a izrađeno je ručno s najvećim zanatskim umijećem. Ljepota, tradicija i želja za posebnošću isprepliću se u kreacijama MODE MARKULIN u Zagrebačkoj ulici 16 u Velikoj Gorici.

 

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook