Svečane cipele za mladoženju sa stilom

Svečane cipele za mladoženju sa stilom

Budući mladoženja s velikom će pažnjom birati elegantne cipele koje moraju biti u skladu s odijelom ili smokingom za dan vjenčanja. Vrhunski spoj elegancije i stila svakako je dobitna kombinacija za svakog muškarca.

Renata Cisar; Photo: wmine.com

Uvriježeno je mišljenje kako ne postoji veliki izbor muških svečanih cipela za vjenčanje, što zapravo ne odgovara istini. Neki muškarci će dati prednost klasičnim muškim cipelama, dok će druge više zanimati modeli otkačenijeg stila. No, važno je da cipele budu usklađene s vjenčanim odijelom ili smokingom koje će mladoženja odjenuti, baš kao što mladenka usklađuje vjenčane cipele sa svojom vjenčanicom.

Prije svega, boja cipela mora biti u istoj boji kao i odijelo ili smoking koje mladoženja odabere iako se mnogi ipak najčešće odlučuju za tradicionalne crne cipele. U svakom slučaju, prije nego donesete konačnu odluku dobro je isprobati više različitih varijanti kako biste bili sigurni koja najbolje odgovara vašem stylingu. To nije loša ideja i zbog cijena koje mogu različito varirati, ovisno o mjestu na kojem se cipele prodaju.

Ukoliko vam nije stalo do toga da obilazite bezbrojne trgovine i shopping centre, svakako pogledajte bogatu ponudu koja postoji na internetu. Naravno, pritom pripazite da je riječ o trgovinama s vrhunskim, kvalitetnim i originalnim artiklima. Također je preporučljivo ostaviti dovoljno vremena prije vjenčanja kako biste, u slučaju da se predomislite i vratite cipele, stigli nabaviti nove.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook