Trešnjin cvijet kao inspiracija za proljetno vjenčanje

Trešnjin cvijet kao inspiracija za proljetno vjenčanje

Egzotičan trešnjin cvijet jedan je od najljepših motiva za proljetno vjenčanje. Doba u kojem se priroda budi, a nježni pupoljci poprimaju nježne ružičaste nijanse savršeno je za vjenčanje o kakvom ste oduvijek maštali.

Renata Cisar; Photo: unitedwithlove.com, canadianbride.com, partease.com, superweddings.com, Blueberry Photography

Trešnjin cvijet smatra se jednim od najljepših ukrasa, a njegova krhkost i ljepota opjevane su u mnogim pjesmama i oslikane na slikarskim platnima. U moderno vrijeme, trešnjin cvijet brojnim je budućim mladencima postao omiljen motiv za njihove vjenčane dekoracije. Ovaj delikatan i prekrasan cvijet cvate u proljeće kada nam priroda daruje najljepše boje i stoga je idealan kao tema za proljetno vjenčanje kada i njegovi pupoljci poprimaju najljepše ružičaste nijanse.

Za početak, motivom trešnjinog cvijeta možete oslikati vaše vjenčane pozivnice. Drvene grančice s krhkim ružičastim cvjetovima izgledat će vrlo elegantno na bijeloj podlozi od papira iako isti motiv možete kombinirati i s, primjerice, tamnosmeđom podlogom. Uz grančice trešnjinog cvijeta u staklenim posudama ili vazama, kao središnji ukras na vašim svadbenim stolovima mogu poslužiti i svijeće oslikane ovim motivom. Svijeće možete upakirati u prozirne kutijice i omotati tamnosmeđom mašnicom te ih darovati kao uspomenu vašim uzvanicima.

Kada je riječ o dekoraciji prostora, vodite računa o zavjesama i stolnjacima koje također možete osmisliti u raznim ružičastim varijantama. Mladenka također mora imati pokoji takav detalj poput, primjerice, cvijeta u kosi ili nekog drugog detalja, a djeveruše s ružičastim buketićima savršeno će se uklopiti u temu vjenčanja. Svadbena torta posebno je zadovoljstvo za ukrašavanje i ovdje možete vašoj mašti pustiti na volju. Grančice s nježnim trešnjinim cvjetićima na bijeloj ili tamnoj čokoladnoj glazuri čini se kao idealno rješenje.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook